Hlavní obsah

Akvárko dopadlo na zem dnem vzhůru, voda i rybička zůstaly uvnitř

S bizarní fotkou se pochlubil jeden z uživatelů na sociální síti, kde tvrdil, že malé akvárium s rybičkou shodila z komody jeho kočka a že dopadlo na zem tak šikovně, že většina vody včetně rybičky zůstala uvnitř. Zda k jen těžko uvěřitelné náhodě opravdu došlo, nebo si chtěl dotyčný z lidí pouze vystřelit, není známo, píše britský deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Fotku s názvem „The cat knocked my daughter's fish bowl off the dresser“ (Kočka shodila akvárko mé dcery z komody) sdílel uživatel s přezdívkou slowf3 na sociální síti Reddit, kde vyvolala velké pozdvižení.

Množství komentujících fotku ocenila, našli se však i tací, kteří byli přesvědčení, že je celá situace zinscenovaná. Řadu lidí také rozhněvala skutečnost, že je rybička chována v tak malém akvárku. „Možná bys ji teď mohl dát do skutečného akvária,“ napsal jeden z uživatelů.

Někteří lidé rovněž vyjádřili obavu nad zdravím rybičky po pádu akvárka. Jak to však s rybičkou dopadlo a zda a jakým způsobem se jejímu majiteli podařilo akvárko obrátit zase zpět není známo.

Reklama

Výběr článků

Načítám