Hlavní obsah

Agáta o soutěži Žilkové neřekla

PRAHA/LIBEREC

Modelku Agátu Hanychovou, devatenáctiletou studentku umělecké školy, už přestalo bavit, že se o ní mluví jen jako o dceři známé herečky. Rozhodla se, že to změní, proto se přihlásila do soutěže Miss ČR. Doma přitom o své účasti nic neřekla.

Foto: Jana Matějíková

voličský průkaz - žádost

Článek

O korunku krásy se minulý týden utkala s dívkami ze severních Čech. I když si na trůn nakonec nesedla, umístila se na třetím místě a získala tak titul 2. Vicemiss severních Čech 2005.

Její matka, herečka Veronika Žilková, ale původně o záměru své dcery nic netušila. Jak Agáta tvrdí, dozvěděla se to později až z médií.  

Lákavá možnost vyhrát auto

Když Agáta na sklonku loňského roku přišla s dalšími dvěma tisíci dívkami na konkurs, nevěřila, že se dostane třeba jen do semifinále. "Jakmile jsem viděla pohromadě tolik krásných vysokých upravených holek, až jsem se lekla. Nedoufala jsem v nějaký postup," přiznala se tehdy Agáta, která se do soutěže přihlásila také prý proto, že nabourala své auto. "Říkala jsem si, že nějaký vůz třeba vyhraju."

Tmavovlasá kráska s mírami 85-62-90 a váhou 57 kilogramů okouzlila diváky i porotu nejen svým půvabem a šarmem, ale také hrou na zobcovou flétnu. Jak by také nebyla výbornou muzikantkou, když její dědeček, profesor Václav Žilka, byl jedním z nejlepších flétnistů u nás.

Agáta zatím postoupila do neveřejné baráže a je už jen na odborné porotě, zda si ji vyberou mezi dvanáct nejkrásnějších dívek, které se 9. dubna v karlovarském grandhotelu Pupp utkají o titul Miss České republiky 2005, kterou pořádá Miloslav Zapletal.

Soutěž krásy Česká Miss, jejíž první ročník pořádá bývalá misska Michaela Maláčová, se bude konat již 26. února. Slavnostní večer se odehraje v pražském Top Hotelu a v přímém přenosu jej odvysílá televize Nova.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám