Hlavní obsah

Adoptovaná fenka uprchla za starou rodinou, po 50 kilometrech ji čekalo odmítnutí

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Postarší fenka černého labradora jménem Lady má za sebou dva roky plné zvratů. V roce 2012 jí umřela její majitelka a od té doby měla problém najít stálý domov. Její příběh má ale nakonec doslova pohádkové rozuzlení.

Foto: On the Wings of Angels Rescue

Helen Richová s Lady

Článek

Po smrti své původní paničky se Lady dostala do útulku v Chautauque v Kansasu. Z něj si ji vzala rodina, která ji ale po nějakém čase dala k přátelům, protože nevycházela dobře s jejich novým štěnětem.

Jenže fenka před pár týdny uprchla a našla si cestu zpět do 50 kilometrů vzdáleného starého domova. I tak ji tam ale nechtěli a odmítli ji i majitelé, od nichž utekla. Dostala se tak zpět do útulku. V něm si jí všimla návštěvnice Cindy Powellová, vyfotila ji a snímek zveřejnila s výzvou k adopci na Facebooku.

Smutný příběh fenky si získal velkou pozornost a všimla si ho i Helen Richová, vnučka žvýkačkového magnáta Williama Wrigleyho Jr., která se v rámci své iniciativy na záchranu zvířat On The Wings Of Angels stará o asi 60 psů a sama jich má doma sedm.

Pro Lady poslala soukromé letadlo s osobním asistentem a nechala ji přepravit k sobě do floridské Tampy, kde teď žije v domě s asi 100akrovým pozemkem. Její útrapy tak mají šťastný konec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám