Hlavní obsah

Adamovská před rozvodem už sundala snubní prsten

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Zlata Adamovská už udělala za šestadvacetiletým manželstvím s Radkem Johnem definitivní tečku. Johnovi nevěru a nemanželskou dceru neodpustila a už sundala snubní prsten.

Článek

"Požádala jsem Radka, aby odešel. Rozmýšlení to nebylo velké, protože jenom blázen si dvakrát sedne na rozpálenou plotnu. Jednou jsem to zkousla, podruhé ne," řekla o rozvodu rázně Zlata Adamovská.

Šestadvacetileté manželství se rozhodla herečka ukončit poté, co vyšlo najevo, že John má sedmiletou nemanželskou dceru Terezku, kterou před ní dlouhá léta tajil.

Na křest knihy do Hergertovy cihelny vyrazila se svým kolegou z Ordinace v růžové zahradě Pavlem Baťkem a prý ze sebe nemohli spustit oči. Restauraci společně i opouštěli.

Foto: Novinky

Zlata Adamovská a Pavel Baťěk na křtu knihy Hanky Kynychové

Herec však už jednu přítelkyni má. Chodí s další seriálou kolegyní Kristýnou Janáčkovou. Adamovská na nový vztah připravená prý ještě není. "Fakt takhle ještě nepřemýšlím, řeším teď úplně jiné věci," říká.

Smutek po rozchodu a blížícího se rozvodu zahání Adamovská pravidelným cvičením. „Doma pravidelně posiluji jednotlivé partie a věnuji se strečinku," prozradila Adamovská. Štíhlou postavu si udržuje i kvalitním jídelníčkem. "Snažím se stravovat zdravě, což se na pleti vždycky odrazí," dodala herečka na křtu knihy Zachraňte si život .

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám