Hlavní obsah

Absolonová dospěla a touží po rodině

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražské divadlo Broadway v neděli odehrálo derniéru muzikálu Kleopatra, který představitelé opouštějí s notnou dávkou nostalgie. "Pro mne je to veselosmutné, jakoby tragikomedie," zhodnotila zpěvačka a herečka Monika Absolonová, která v Kleopatře ztělesnila hlavní roli.

Foto: Milan Haluška
Článek

"Je to ukončení dvouleté práce, která pro mne moc znamenala. Také jsem ji obrečela. A moc děkuji divákům," dodala Monika, která získala nominaci na Cenu Thálie a dvakrát se stala "skokanem roku" v Českém slavíkovi. Představila se také v muzikálech Drácula a Krysař.

Mohlo by se tedy zdát, že Monika je zcela šťastná. "Tyto úspěchy nejsou všechno. Toužím mít normální rodinu. Při Kleopatře jsem dospěla," tvrdí.  

Muzikál putuje ke slovenským sousedům

Kleopatra, k níž hudbu složil Michal David na libreto Zdeňka Borovce, Lucie Stropnické a Lou Fanánka Hagena a režíroval ji Filip Renč, měla premiéru 22. února 2002.

Hlavní roli vedle Moniky Absolonové alternovaly Bára Basiková a Ilona Csáková. Nyní muzikál poputuje na Slovensko a Monika Absolonová tam samozřejmě nebude chybět.

Reklama

Související články

Absolonová čeká na Pana Správného

Stále populárnější zpěvačka Monika Absolonová ani po bolavém rozvodu na muže nezanevřela. "Chlapi se mi líbí pořád a moc! Jen bych momentálně nechtěla žádného...

Výběr článků

Načítám