Hlavní obsah

Pamela Andersonová prý v současnosti nechce další děti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Pamela Andersonová tvrdí, že jsou spolu s manželem Kidem Rockem se svou rodinou naprosto spokojeni a momentálně neuvažují o tom, že by si pořídili další děti. Dvojice, která se vzala letos v létě, má dohromady tři potomky.

Článek

Andersonová je matkou desetiletého Brandona a osmiletého Dylana, které má s exmanželem bubeníkem rockové kapely Mötley Crüe Tommym Leem. Rock má šestnáctiletého syna Roberta Jamese Ritchieho jr.

Silikonová kráska se dala slyšet, že ačkoliv se šušká, že je těhotná, bylo by předčasné mluvit o nových přírůstcích do rodiny. "Spousta lidí tvrdí, že jsem v jiném stavu. Myslím, že se to stává, když jsou dva spolu, ale my už máme tři děti, takže další zatím ne," řekla časopisu People.

Do budoucna dalšího potomka nevylučuje

Na otázku, jak zvěsti o jejím těhotenství vznikly, odpověděla: "Možná kvůli tomu, že jsem přibrala něco přes dvě kila."

Manželský život Pamela označila za úžasný. "Je to skvělé. Opravdu zábavné". Nevyloučila také, že v budoucnu by mohla ještě nějakou tu ratolest povít. "Člověk nikdy neví. Kdo ví, co bude."

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela Andersonová zvyšuje milostné tempo

S přibývajícím věkem nabírá milostný život Pamely Andersenové (38) na obrátkách a tempo s ní nedokáže držet ani renomovaný automobilový závodník. Zatímco...

Pamela Andersonová si vzala Kida Rocka

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Andersonová si v sobotu vzala ve francouzském letovisku Saint-Tropez za amerického hudebníka Kida Rocka. I jejím druhým...

Pamela Andersonová láká manžela na plavky

Hvězda amerického seriálu Pobřežní hlídka Pamela Andersonová stále používá sexy červené plavky, v nichž kdysi na obrazovkách hopkala po pláži v seriálu...

Výběr článků

Načítám