Hlavní obsah

Goldie Hawnová přistižena, když vlezla oknem do cizí vily

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Nostalgickými vzpomínkami se nechala při nedávné návštěvě metropole USA Washingtonu unést hollywoodská herečka a držitelka prestižního Oscara Goldie Hawnová. Pod jejich vlivem se filmová hvězda, která příští měsíc osloví jednašedesátiny, dopustila trestného činu označovaného v americké právní terminologii jako narušení domovního klidu.

Článek

Bez vědomí vlastníka domu vlezla otevřeným oknem do jedné z vil na předměstí Washingtonu. Nikoli ovšem proto, aby kradla. Učinila tak ve snaze alespoň na okamžik si připomenout sladké dny vlastního dětství, které v domě prožila. Tak alespoň zněla její omluva majitelce objektu Donně Wulkanové, když ji přistihla. Žena dům před lety odkoupila od hereččiny zesnulé matky Laury Steinhoffové.

Už proto Donna Wulkanová, povoláním právnička, projevila pro hereččin úlet pochopení. "Nebudu na Hawnovou podávat trestní oznámení pro nedovolené vniknutí," uvedla Wulkanová, ale vzápětí nekompromisně dodala: "Byla bych však vděčná, aby mi příště, až ji zase popadne podobný záchvat nostalgie, nejprve zavolala, protože jinak bych už nebyla tak tolerantní."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám