Hlavní obsah

Lucie Borhyová jí nejraději v noci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Půvabná a stále štíhlá moderátorka Lucie Borhyová žádné zásady racionální výživy nedodržuje. Její přátelé jí mohou jen závidět, že se nemusí v jídle nijak omezovat. Má ráda také sladkosti, především pak zmrzlinu a čokoládu. Borhyová přiznává, že má jednu velkou nectnost. V noci je schopna doslova vyplenit chladničku.

Článek

"Já strašně ráda jím v noci. Když dostanu na něco chut´, tak jsem pak schopna splácat doslova páté přes deváté. Jogurt, chleba s něčím, ovoce... a pak si klidně jdu třeba zase lehnout," řekla. Obavy, že by ztloustla, jí rozhodně netrápí. "Já si myslím, že tloustnutí je spojené s psychikou. Když člověk jí s tím, že jí rád, a dopředu si neříká, že má obavy, že přibere, tak nepřibere," prohlašuje rezolutně.

Navíc Borhyová přiznává, že na druhou stranu ráno často nejí vůbec nic, takže se to vlastně vyrovnává. "Zase nejím každou noc, jen občas, jen když prostě dostanu šílenou chuť a potřebu sníst, na co přijdu. Já bych dokonce řekla, že tím dělám i něco pro své zdraví. Myslím si, že mé tělo má prostě takovou potřebu se dosyta najíst, tak mu ji chci dopřát. Kdybych z toho měla špatný pocit a obávala se že ztloustnu, bylo by to špatné a určitě by se to nějak projevilo," svěřila se Borhyová se smíchem.

A právě z tohoto důvodu vůbec neuvažuje o tom, že by třeba přestala nakupovat jídlo do zásoby, nebo si dokonce dala na chladničku zámek s klíčkem. "Ne, to rozhodně ne, já s jídlem prostě zatím žádné problémy nemám. A myslím, že ani nenastanou. Až kdyby nastaly, asi bych se musela zamyslet a nějak to řešit," prohlásila Borhyová.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Borhyová dostává i neslušné návrhy

Mezi dopisy, které dostává nejpopulárnější žena televize Nova, vítězka čtenářské soutěže časopisu Anno Lucie Borhyová, je spousta od dívek, které...

Lucie Borhyová do solária nechodí

Televizní moderátorka Lucie Borhyová nadšeně využívá letní období nejen k odpočinku, ale i k získání bronzového odstínu pleti. Vzhledem k tomu, že nehodlá...

Výběr článků

Načítám