Hlavní obsah

Rooney vyzval k boji boxerského šampióna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANCHESTER

Fotbalista Manchesteru United Wayne Rooney vyzval boxera Rickyho Hattona k boji. Rooney vzkázal Hattonovi, že mu dopřeje staré dobré nakopání zadku. Hatton se k celé záležitosti vyjádřil: "Wayne mi poslal textovku, ve které mi sdělil, že mi chce odebrat pás světového šampióna."

Článek

Hatton Rooneymu odepsal tuto zprávu: "Nemohl by sis ho okolo svého panděra nasadit - snědl jsi už moc chipsů." Ricky Hatton je jinak Rooneyho dobrý kamarád, nicméně je velkým fandou úhlavního nepřítele Manchesteru United, městského rivala - City.

Dle deníku The Sun Hatton dodal: "Wayne mi sdělil, že mi chce nakopat zadek. Jako Scouser (člověk, který pochází z Liverpoolu) jistě nebude mít problém pokusit se svá slova uskutečnit, takže odpovídám: Kdykoliv synu!"

Trenér se k zápasu zatím nevyjádřil

"Téměř neustále si telefonujeme a posíláme textovky. Dokážeme se spolu pořádně zasmát. Dokonce i přesto, že hraje za špatný tým. Už se nemohu našeho zápasu dočkat a vím, že budeme dobrými kamarády i poté, Wayne má skvělý smysl pro humor," řekl Hatton.

Těžko říci, jak velkou radost má z nadcházejícího duelu Sir Alex Ferguson. Dá se nicméně očekávat, že zápas proběhne vzhledem ke kamarádství obou zúčastněných v duchu fair-play.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám