Hlavní obsah

Sharon Stoneová chce adoptovat chlapa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Touhu po mateřství ukojila díky adopčním kancelářím, jejichž prostřednictvím si postupně osvojila tři chlapce - šestiletého Roana Josepha, patnáctiměsíčního Lairda Vonna a nejnověji Quinna, jehož věk zatím neprozradila. K úplnému štěstí už prý osmačtyřicetileté Sharon Stoneové chybí jen perfektní manžel.

Článek

Jak prozradila v nedávném interview, nejraději by ho získala rovněž prostřednictvím zprostředkovatelské agentury.

"Nechci prostě absolvovat sto i více schůzek s těmi nepravými," říká hvězda snímku Základní instinkt. Jako herečka je údajně natolik zaměstnaná, že nemá čas se seznamovat s muži a testovat jejich svůdcovské a otcovské kvality. To by prý raději přenechala odborníkům. "Potřebuji pro své kluky tátu, k němuž by vzhlíželi s obdivem a pro sebe partnera, s nímž bych si rozuměla," definuje kritéria.

Zlomyslní reportéři nabádají muže, kteří odpovídají nárokům, aby neváhali a co nejdříve se Sharon ohlásili. Nabídky ke sňatku (nebo spíš žádost o zařazení do seznamu kandidátů o adoptování) mohou posílat na adresu: Sharon Stone, 15030 Ventura Blvd. #710, Sherman Oaks, CA 91403/ USA.

Reklama

Související články

Sharon Stoneová se svlékne pro ženy

Sharon Stoneová je odhodlána svléknout se, aby ukázala starším herečkám, že mohou i v pokročilejším věku hrát šťavnaté role.

Výběr článků

Načítám