Hlavní obsah

David Hasselhoff vzrušoval princeznu Dianu

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec David Hasselhoff prý neuvěřitelně přitahoval princeznu Dianu. Dvojice se setkala na počátku devadesátých let a musela bojovat s vlastním chtíčem. Hvězda seriálu Pobřežní hlídka nedávno prohlásila, že oba dva byli sebou fascinovaní a nejraději by si to rozdali.

Článek

Manželku prince Charlese potkal David poprvé v roce 1993 a okamžitě se do krásné šlechtičny zamiloval. Ona však podle jeho slov nezůstala chladná a rovněž projevila o seriálového plavčíka zájem.

"Připadala mi jako malá dívka, kterou smetla tahle vichřice. Viděl jsem tu malou holčičku, která se chtěla za každou cenu stát osobností, ale byla sevřená v krunýři. Beznadějně se do mě zamilovala, protože jsem tak vysoký. A já jsem byl do ní také zamilovaný, protože i ona byla skutečně vysoká," vyprávěl Hasselhoff americkému vydání magazínu People.

Na otázku, zda mezi nimi byla sexuální přitažlivost, odpověděl David nadšeně: "Rozhodně!"

Reklama

Související témata:

Související články

Záchranáře Hasselhoffa nepustili na pláž

O pomíjivosti světské slávy se bolestně přesvědčil tvůrce a jeden z hlavních hrdinů legendárního seriálu Pobřežní hlídka David Hasselhoff. Zdrcený rozvodem...

Výběr článků

Načítám