Hlavní obsah

Pamela Andersonová si vzala Kida Rocka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Andersonová si v sobotu vzala ve francouzském letovisku Saint-Tropez za amerického hudebníka Kida Rocka. I jejím druhým manželem se tedy stal rockový hudebník, prvním byl bubeník Tommy Lee.

Článek

Novomanželé se zasnoubili už před čtyřmi lety v Las Vegas. Po roce se sice rozešli, ale nakonec přece jen zjistili, že jeden bez druhého nevydrží. Společný život začínají se třemi syny - dvěma na straně nevěsty a jedním ženichovým.

Před vyplutím jachty na projížďku, během níž se svatební obřad prý odehrál, se Pamela vystavila na její palubě fotografům. Znovu přitom uplatnila své fyzické přednosti, jež jsou částečně dílem plastické chirurgie.

Pamela Andersonová, která podstoupila několik plastických operací, jež jí zvětšily prsa, se stala sexuálním symbolem přelomu devadesátých let. Popularitu jí získaly fotografie pro Playboy.

Devětatřicetiletá sexbomba sice předloni prohlásila, že končí s filmem, ale nedávno oznámila, že bude hrát ve filmové verzi Pobřežní hlídky a že kvůli tomu bude brát lekce zpěvu. [celá zpráva] Ohlásila také úmysl pózovat nahá v rámci kampaně organizace PETA proti zabíjení zvířat kvůli kožešinám. [celá zpráva

Předchozí vztah s bubeníkem Tommym Lee byl velmi divoký a plnil stránky bulvárního tisku - nejprve kvůli porno videu, které zachycovalo jejich hrátky na lodi, pak proto, že ji její manžel údajně bil.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela Andersonová si opět vezme Tommyho

Americká herečka Pamela Andersonová se údajně znovu provdá za svého bývalého manžela, rockového hudebníka Tommyho Lea. Přitom si už dvakrát vyzkoušeli,...

Pamela Andersonová má nového milence

Kanadská herečka Pamela Andersonová se údajně stýká s nově objeveným milencem. Šťastlivcem by měl podle internetového serveru Teen Today Mark McGrath.

Výběr článků

Načítám