Hlavní obsah

Návštěvnice hřbitova spadla do hrobu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SCHOLLEVAAR

Holandská žena spadla do jednoho z hrobů na hřbitově v městečku Schollevaar. Žena zalévala květiny na hrobu svého strýčka, když se propadla do jednoho z vedlejších hrobů. Fyzickou újmu prý značně přesáhla ta psychická.

Článek

Hrob sousedící s tím, který patřil strýčkovi ženy, se zřítil a paní Zuydendorpová spadla dovnitř. Přistála přímo na rakvi. Hrob patřil ženě, která zemřela v roce 2005. "Byla to hrozná zkušenost," řekla žena deníku Algemeen Dagblad.

Naštěstí nešla na hřbitov sama, její kamarádce spolu s dalšími návštěvníky hřbitova se podařilo ji z neútulného místa velmi rychle vytáhnout. Žena musela vyhledat lékařskou pomoc, utrpěla totiž při pádu do temných míst drobná zranění. Jediná trvalejší újma je prý ta emocionální. Tato událost ji prý ujistila v jediném: "Až nadejde můj čas, tak chci být zpopelněna," prohlásila Holanďanka.

Hrobník tamního hřbitova řekl, že hrob obsahoval tři rakve stojící na sobě a nejméně jedna z nich se nejspíše zbortila.

Reklama

Související témata:

Související články

Zapomněli vykopat nebožtíkovi hrob

Henry Daubresse, který letos zemřel ve věku 73 let, nyní konečně odpočívá v pokoji. V den jeho pohřbu to však vypadalo, že nebožtíka nebude kam uložit. Hrobník...

Výběr článků

Načítám