Hlavní obsah

Paris Hiltonová: Jsem stydlivá!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Objevuje se na každé významější party spolu s těmi nejznámějšími celebritami, užívá si proudů tekoucího šampaňského a nejkvalitnějího občerstvení. Zní to jako skvělá zábava, ale dle samotné Paris Hiltonové to není vůbec žádný med. Jediný důvod, proč neustále někde vidíme její fotografie z různých after-party, je prý to, že za to dostává zaplaceno.

Článek

Deníku The Sun řekla: "Když někde vidíte mé fotografie, tak jsem na té party byla proto, že jsem za to dostala zaplaceno. Když se ukážu na nějaké akci, je to jen práce. Lidi si nemyslí, že jsem stydlivá, ale jsem.

Paris Hiltonová se objevila v reality show The Simple Life, ve které se prý však chovala zcela jinak, než jak jedná v normálním životě. "Je to reality show, lidé si ale mohou myslet, že je to reálné. Je to ale podvrh, stejně jako každá jiná reality show. Když na sebe máte namířenou kameru, tak se nikdy nechováte přirozeně," řekla mladá miliardářka.

Hiltonová, která v Londýně nyní propaguje své debutové album, se také zmínila o své nové kamarádce Victorii Beckhamové. "Victoria je můj oblíbený vtipálek. Je úžasná. Stále nosím její džíny, jsou sexy," rozplývala se Hiltonová.

Reklama

Související články

Paris Hiltonová obviněna z rasismu

Prominentce Paris Hiltonové byl udělen soudní zákaz. Musí se držet dále od člověka, který plánuje společenské akce v Los Angeles. Soud vydal toto rozhodnutí...

Paris Hiltonová kouří marihuanu

Paris Hiltonová, snažící se být celebritou za každou cenu, byla při svém posledním úletu v New Yorku spatřena s dýmkou užívanou ke kouření marihuany. Podle...

Výběr článků

Načítám