Hlavní obsah

Vlasta Korec měl strach při přebalování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátor VyVolených Vlasta Korec je již tři měsíce šťastným strejdou. "Bráškovi se letos 7. března narodil syn Lukášek. Je to úžasné a nádherné miminko. Prostě Korec, teda malý Koreček." pěje chválu na nejmladšího člena rodiny.

Článek

Na malého Lukáše však nemá tolik času, kolik by chtěl. "Bráška bydlí v Třebíči. Zastavím se tam pokaždé, když jedu tím směrem na nějakou akci. I když to má být jen na půl hodinky." dodává. Když přijede na návštěvu, tak se snaží rodičům Lukáška pomáhat. Veškerá manipulace s miminkem vždy probíhá samozřejmě za dozoru maminky. Raději.

Při posledním setkání s Lukáškem si Vlasta zkusil i přebalování. "Kočárek už řídím na výbornou, ale při přebalování jsem měl hrozný strach, že mu ublížím. Taky jsem se trošku bál o sebe. Když malého přebalovali naposled, tak si učůrnul. Dodává ale, že se na své vlastní děti už moc těší. Nakonec i tento důležitý a náročný úkol nějak zvládl.

Otcem na mateřské dovolené by ale být nemohl. Roli matky považuje zřejmě za jasně danou. Ačkoliv děti miluje, je toho názoru, že funkce muže je jiná. "Tak náročnou a svědomitou práci může dělat jen žena. Já se o rodinu postarám, uživím ji, ale maminku suplovat nedokážu." přiznává sympatický moderátor. Že by trochu staromódní názory?

Reklama

Související témata:

Související články

Korec se cítí být vyvoleným

I když Vlasta Korec moderuje televizní a rozhlasové pořady už delší dobu, slavným se stal až jako moderátor reality show VyVolených. Ve svém současném úspěchu...

Výběr článků

Načítám