Hlavní obsah

Britney sebrala Kevinovi kapesné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Britney Spearsová se už nemohla dívat na rozhazovačnost svého manžela Kevina Federlina, a tak mu prý výrazně omezila rozpočet. Chce ho tak přimět k odpovědnosti při utrácení peněz.

Článek

Z kapesného si teď marnotratník bude moct pořizovat jen "nejnutnější" věci denní potřeby. Spearsová, která nyní pobývá s rodinou v letovisku Maui na Havajských ostrovech, bude drahouškovi každý měsíc přidělovat určitý obnos pro "osobní potřebu" jako například oblečení, noční kluby, pití a každodenní aktivity.

"Uznává, že vydělala hromadu peněz, ale chce Kevinovi ukázat, že musí být zodpovědný a omezit své výdajové návyky, které se vymkly kontrole," napsal bulvární magazín PageSix.com. "Jakékoli velké položky - auta nebo výlety přesahující peněžní příspěvek - musí schválit osobně Britney," informoval magazín.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová ukázala miminko světu

Americká popová zpěvačka Britney Spearsová poprvé veřejnosti představila svého synka, devítitýdenního Seana Prestona. Nechala se s ním vyfotit na titulní...

Výběr článků

Načítám