Hlavní obsah

Josh Hartnett nesnáší visačku fešáka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Josh Hartnett nechce být sex symbolem. Pohledný herec, který se proslavil zejména komedií 40 dnů a 40 nocí tvrdí, že být uznávaný kvůli vzhledu a sex appealu ničí hereckou důvěryhodnost.

Článek

Sedmadvacetiletý herec sdělil magazínu Britain´s Arts And Book Review doslova: "Když lidé říkají, že jsem sex symbol, tak tím podkopávají všechny schopnosti, které mám. Snažím se nevšímat si toho."

Hartnett mimo jiné přiznává, že se mu nelíbilo natáčení válečného filmu Pearl Harbour a že to podstoupil jen kvůli penězům. Podrážděná hvězda prý preferuje trochu negativnější a experimentálnější role. Přiznává, že pro něj bylo opravdu těžké tento snímek natáčet.

Každý, s kým pracoval, mu však říkal, že pokud tuto roli nevezme, bude toho litovat. Tvrdili, že mu tato role umožní dělat věci, které by dělat chtěl. Hartnett se netají tím, že nebyl spokojen ani s rolemi ve filmech 40 dnů a 40 nocí nebo Detektivové z Hollywoodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám