Hlavní obsah

Vlastimil Horváth chce být za rok otcem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dvě děti chce mít zpěvák a vítěz druhého ročníku soutěže Česko hledá SuperStar Vlastimil Horváth. Směrem k otcovské roli by chtěl s chotí Markétou vykročit už během příštího roku. "Děti s manželkou určitě chceme," potvrdil zpěvák.

Článek

"Musím se přiznat, že se na otcovskou roli těším. Myslím, že během příštího roku by mohlo být na cestě první miminko," svěřil se Horváth.

"Dětem se budu hodně věnovat a především z nich chci vychovat slušné, poctivé lidi. Asi bych ale nechtěl, aby jednou dělaly profesionálně hudbu. Je velmi těžké prosadit se v tomto oboru. Budu se proto snažit, aby se živily v jiné profesi," podotkl.

Oporu má v manželce

Se svou manželkou prožívá zpěvák krásné okamžiky. Markéta Vlastu doprovází na všech cestách za publikem a je jeho velkou oporou. "Manželka na každém koncertu sedí v první řadě a drží mi palce. Je vlastně takovým měřítkem kvality. Když z pódia vidím, že se na mě usmívá, vím, že všechno šlape v naprosté pohodě," prozradil Vlasta.

Markéta převzala k manželově spokojenosti i rodinné hospodaření. Zpěvák tvrdí, že je velmi pečlivou hospodyní. "Manželka je báječná. Přenechal jsem jí starost o rodinné finance a dělá to skvěle. Stará se o všechny účty. Myslím, že tak to má být. Chlap má domů přinášet peníze a rodinnou pokladnu má hlídat žena," prohlásil Horváth s úsměvem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám