Hlavní obsah

Katie Holmesová se zřejmě vzdá herecké kariéry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Katie Holmesová, snoubenka Toma Cruise a budoucí maminka jejich prvního společného potomka, se pravděpodobně vzdá vlastní kariéry ve prospěch mateřství. Uvedl to internetový server Female First.

Článek

Šestadvacetiletá Holmesová se se záměrem opustit herectví svěřila svým příbuzným. Místo filmu by se ráda plně věnovala výchově očekávaného dítěte. Nešla by tak ve stopách některých celebrit, které se v zájmu své kariéry vracejí na pole showbyznysu co nejdříve.

"Katie je připravená vydat se zcela jiným směrem," uvedl zdroj z jejího blízkého okolí. "Vyvolala tím v Hollywoodu hodně údivu. Je v nejlepších letech na získávání filmových rolí a úplně si tak zavře dveře," doplnil totožný zdroj.

Nápad se líbí ale hereččině nastávajícímu. Cruise se domnívá, že věnovat se výhradně mateřství je ta nejlepší věc, kterou může Katie udělat.

Reklama

Související témata:

Související články

Katie Holmesová si těhotenství užívá

Americká herečka Katie Holmesová, snoubenka herce Toma Cruise (43), si naplno vychutnává své těhotenství a nijak se tím netají. Radost z ní doslova září,...

Výběr článků

Načítám