Hlavní obsah

Princ Harry musel sundat kalhoty a ukázat pozadí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský princ Harry zažil nepříjemné chvilky ponížení. Seržant prestižní vojenské akademie Sandhurst, kde Harry studuje, ho vyzval, aby si sundal kalhoty a ukázal, zda má skutečně na pozadí vytetované jméno své přítelkyně. Informoval o tom ve čtvrtek britský list The Sun.

Článek

Jednadvacetiletý princ Harry, který je třetím v pořadí na královský trůn, se příkazu strážníka musel podrobit. Ten se chtěl přesvědčit o pravdivosti kolujících informací, že má princ na zadku vytetované jméno přítelkyně Chelsy Davyové.

"Sundejte si kalhoty a ukažte své pozadí," zavelel údajně seržant. "Myslíte to vážně?" otázala se překvapeně princ, který zřejmě netušil, co se o něm na akademii povídá. "Sundejte si je, chci vidět, jestli to je pravda," reagoval seržant.

Harry si pak musel před celou četou kalhoty povolit až ke kolenům. "Všechno je v pořádku," zhodnotil seržant.

Člen čety listu The Sun vypověděl, že o spekulacích byli zpraveni všichni, ale nikdo se neodvážil přímo se Harryho zeptat, jestli má na svém pozadí opravdu jméno přítelkyně vytetované. "Tak se jeden seržant rozhodl použít lest před celou četou. Měli jste vidět Harryho obličej. Všichni jsme se smáli. Byl červený, pak se ale taky rozesmál," doplnil.

Reklama

Související témata:

Související články

Prince Harryho na akademii poprvé seřvali

Sotva dva týdny poté, co britský princ Harry vstoupil na elitní vojenskou akademii v Sandhurstu, již poznal pravý vojenský dril. Svým nečinným postáváním...

Princ Harry do kanad nemusí

Pouhý týden přijímače na vojenské akademii v Sandhurstu stačil, aby syn následníka trůnu princ Harry (20) dostal úlevy od vojenských bot, které jinak nováčci...

Princ Harry dostane i sexuální průpravu

Druhorozený syn britského následníka trůnu princ Harry (20) musí společně s ostatními nováčky na vojenské akademii v Sandhurstu povinně navštěvovat kurz...

Výběr článků

Načítám