Hlavní obsah

Dánští sázkaři: princezna Mary porodí dceru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KODAŇ

Dánští sázkaři na internetu odhadují, že princezna Mary porodí holčičku. Tamní sdělovací prostředky o tom informovaly ve středu. Mary Donaldsonová, původem Australanka, by se matkou měla stát již koncem října.

Článek

Přibližně šedesát až pětašedesát procent ze 2000 Dánů, kteří si vsadili, je přesvědčeno, že miminko bude ženského pohlaví, napsal list Jyllands-Posten.

Frederik Skov, tiskový mluvčí sázkařské společnosti Scandic Mookmakers, sdělil, že průměrným sázkařem byla žena ve věku od dvaceti do padesáti let, která si vsadila v přepočtu přibližně 392 korun.

Třiatřicetiletá Mary, manželka prince Frederika, se matkou stane poprvé. Dánská vláda nedávno oznámila, že přehodnotí následovnictví na trůn. Podle usnesení z roku 1953 mají ženy právo na trůn pouze v případě, že v rodině není žádný syn. Pokud se narodí chlapec, má automaticky právo na trůn. Narodí-li se dívka, své práco ztrácí v případě, že se později narodí syn.

Reklama

Související témata:

Související články

Dánská princezna Mary čeká první dítě

Princezna Mary, manželka dánského prince Frederika, poprvé otěhotněla. Královský palác oznámil šťastnou novinu v krátkém prohlášení v pondělí. Dítě by se mělo...

Výběr článků

Načítám