Hlavní obsah

Jennifer Lopezová nevyloučila plastickou operaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová připustila, že by se jednou mohla stát klientkou plastického chirurga, který by jí poopravil obličej. V úterý o tom informoval internetový server britského listu The Sun.

Článek

"Žádnou plastickou chirurgii jsem zatím nepodstoupila," prohlásila pětatřicetiletá Lopezová v rozhovoru pro magazín Harper´s Bazaar.

"Ale nechci nikoho odsuzovat, neboť nevím, jak se budu cítit, až mi bude čtyřicet nebo padesát let," doplnila. "Možná se k tomu jednou odhodlám."

"Vím, že stárnutí je těžké. Neustále myslím na to, že stárnu," uvedla dále Lopezová s tím, že čím více se ke čtyřicítce blíží, tím více na postupující čas myslí.

Pro zkrášlení zatím bez zásahu lékařů zná Lopezová jednoduchý recept. Svůj půvab prý podporuje dlouhými a teplými koupelemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Jennifer Lopezové rostoucí břicho nevadí

Americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová v poslední době přibrala pár kilogramů, což se podepsalo na její kynoucí postavě. Za své ještě kypřejší tvary...

Výběr článků

Načítám