Hlavní obsah

Agáta Hanychová si sestru ještě neužila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nejstarší dcera Veroniky Žilkové, modelka Agáta Hanychová, která se stala pro rok 2005 druhou vicemiss České republiky, má velkou radost ze své sestřičky Korduly, i když si jí zatím neužila. Je totiž hodně časově vytížená.

Článek

"Kordulu jsem viděla teprve dvakrát, protože teď mám hlavní roli v jednom filmu a každý den natáčím. Ale samozřejmě jsem se byla hned po jejím narození na Kordulu podívat. Je úžasná, nádherná. Až dotočím, pak se těším, že budu mít čas si ji často pochovat a přebalit. Mám z ní opravdu velkou radost," svěřila se Agáta.

Veronika Žilková všechny překvapila především volbou jména pro svého nového potomka. "My jsme v rodině o jménu pro sestru hlasovali. A všichni jsme byli pro Kordulu, protože máme rádi staročeská jména," uvedla Hanychová.

Matku obdivuje

"Kdyby se jmenovala Jana nebo Lucka, to bylo obvyklé. Ale Kordula Stropnická je a bude jenom jedna. Její jméno nechceme nijak zdrobňovat, prostě bude od malinka Kordula," podotkla Agáta, která svoji maminku Veroniku velmi obdivuje.

"Chtěla bych mít tu její pracovní výdrž. Vždyť už zase natáčí. Ale určitě bych nechtěla mít doma množství dětí, pro které se rozhodla ona. Na vlastní děti zatím vůbec nemyslím a ani co se týká adopcí, ve šlépějích své matky nepůjdu." Žilková má šest dětí, z toho dvě adoptovala.

Agáta je teď pohlcená svou první velkou filmovou příležitostí. Ve filmu Crashroad Kryštofa Hanzlíka hraje devatenáctiletou dívku, která si neví rady se životem.

"Je to studentka, která odmaturuje a má samé průšvihy. Moc se v té roli vidím, já jsem je také měla. Ta postava mě naprosto pohltila a zahltila. Natáčení mě baví, i když jsem nikdy nepředpokládala, že bych mohla být filmovou herečkou," uzavřela Hanychová.

Reklama

Výběr článků

Načítám