Hlavní obsah

Jude Law a Sienna Millerová jsou opět spolu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ačkoliv si britský herec Jude Law od své přítelkyně Sienny Millerové vysloužil za nevěru kopačky, partneři si prý nakonec vše vysvětlili a opět se dali dohromady. Informoval o tom internetový magazín People.

Článek

Law a Millerová tvoří jeden z nejvíce sledovaných párů v Británii. Tamní tisk si nyní dává záležet, aby jejich nově navázané partnerství prokázal. A celkem se mu to i daří.

Naposledy vypátral Lawa při návštěvě londýnského divadla Wyndhams, kam si zašel na hru As You Like It, v níž Millerová účinkuje.

Po skončení na sebe počkali a oba se vydali do hotelu Savoy, který patří k nejluxusnějším v britské metropoli. Podle tisku to potvrzuje fakt, že je Millerová do herce stále zamilovaná.

"Když odcházeli z divadla, vypadali zdrženlivě, ale byli spokojeni," uvedl zdroj z hercova blízkého okolí. "Jsou velmi šťastni, jako by zvítězili nad minulostí," doplnil. "Jude pak Siennu rychle zahnal do Savoye."

Vztah herců nedávno ohrozila Judeho nevěra. [celá zpráva] Herečka se pak rozhodla poměr ukončit. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Jude Law podváděl s chůvou snoubenku

Herec Jude Law se poprvé veřejně přiznal, že byl své snoubence, herečce Sienně Millerové nevěrný. Podváděl jí s chůvou, která se starala o jedno z jeho dětí.

Jude Law dostal za nevěru kopačky

Herečka Sianne Millerová prý ukončila vztah se svým přítelem, hercem Judem Lawem. Důvodem je jeho nevěra, kterou nedávno veřejně přiznal. Omluva však Millerové...

Výběr článků

Načítám