Hlavní obsah

Evě Herzigové se zalíbil Madonnin manžel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Madonna by si měla svého manžela držet pořádně zkrátka. Filmový režisér Guy Ritchie se totiž zalíbil české topmodelce Evě Herzigové. Napsal to internetový server Female First.

Článek

Herzigovou, která proslula díky prezentování podprsenky Wonderbra, Madonnin manžel okouzlil. Považuje ho dokonce za nejskvělejšího člověka Velké Británie. "Guy Rithcie je určitě nejatraktivnějším mužem v Británii," nechala se slyšet česká modelka.

"Je tak vysoký a elegantní, obléká se opravdu dobře," pokračovala Eva. "Je to také ten nejlepší muž od rodiny - vypadá, že to s dětmi fakt umí," doplnila.

"V zásadě je dokonalým mužem, ale má jediný problém - je ženatý s Madonnou," posteskla si Herzigová, která se po modelingu snaží prosadit ve světě filmu. "Chtěla bych natočit nějaké další filmy, proč ne s Ritchiem, kdo ví?"  

Reklama

Související témata:

Související články

Eva Herzigová je připravena na mateřství

Topmodelka českého původu Eva Herzigová, která již tři roky chodí s italským módním magnátem Gregoriem Marsiajem, míní, že je již vhodný čas na vlastní dítě....

Der Spiegel: doba Evy Herzigové je pryč

Doba české modelky Evy Herzigové, která se v roce 1995 proslavila propagováním podprsenky Wonderbra zvýrazňující její vnady, je podle nejnovějšího vydání...

Výběr článků

Načítám