Hlavní obsah

Miloš Zapletal připravil anketu celebrit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miloš Zapletal, jehož jméno je spjato především s pořádáním Miss ČR, na podzim s dalšími partnery připravil první ročník ankety nazvané Top Celebrity 2005, v níž by měli lidé volit největší českou celebritu bez rozdílu oborů, v nichž známé osobnosti působí. Výsledek bude znám 26. listopadu, sdělili v pondělí zástupci pořadatelů.

Článek

"Průzkumem jsme si nechali zjistit, že tady taková anketa chybí. Anketa, která by završila ty stávající," řekl v pondělí při představení projektu Zapletal. Podle něj mají své ankety sportovci, herci či zpěváci, v nové anketě by se všechny osobnosti, které jsou denně v médiích, spojily do jediné. Přesnou podobu ceny pořadatelé nesdělili.

Pořadatelé vyhlásili sedm kategorií. Dvě jsou hlavní a nesou název Top celebrita 2005 - muž a Top celebrita 2005 - žena. Také další dvě kategorie - Top garderoba a Sexy idol - jsou určeny zvlášť pro muže a pro ženy. V sedmé kategorii budou čtenáři rozhodovat o Nej páru.

Pořadatelé nechtějí, aby se v kategoriích umístili třeba jen pouze zpěváci nebo herci, proto jsou podle Zapletala pravidla nastavena tak, aby se v první desítce objevilo po jednom ze sportovců, herců, zpěváků a dalších profesí.

Své tipy mohou posílat lidé prostřednictvím korespondenčních lístků a SMS zpráv. V první nominační fázi do 25. září lidé zvolí deset nejoblíbenějších celebrit; ve druhé fázi končící o dva měsíce později zvolí v každé kategorii po třech finalistech. Finále odvysílá Nova v sobotu v hlavním večerním čase 26. listopadu. Ještě v průběhu večera budou mít lidé možnost posílat hlasy, jména jednotlivých vítězů zazní ke konci pořadu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám