Hlavní obsah

Lucie Borhyová do solária nechodí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Televizní moderátorka Lucie Borhyová nadšeně využívá letní období nejen k odpočinku, ale i k získání bronzového odstínu pleti. Vzhledem k tomu, že nehodlá docházet za umělým sluncem do solárií, je pro ni toto roční období ideální příležitostí, jak se opálit přirozeně. Ať už na pláži, nebo při sportu.

Článek

"Zatím jsem sice ještě na dovolené nebyla, měla jsem totiž na starosti moderování v televizi a na různých společenských akcích, ale rozhodně se někam chystám," svěřila se moderátorka.

"Mám dokonce na výběr dvě různé varianty a ještě nevím, pro kterou se rozhodnu. Jedna z nich je hlavně poznávací, při druhé bych naopak hodně lenošila u moře. Obecně preferuji dovolenou spíš aktivnější, ale nepohrdnu ani dvoudenním nicneděláním," řekla Lucie, která je prý za letní sluníčko velmi vděčná. 

Bronz chytá i na golfu

"Přečetla jsem si totiž, že pobyt v soláriu je nezdravý, a proto už se mu vyhýbám. I tak si nemůžu stěžovat na nedostatek bronzu. Spousta kamarádek mi nevěří, že jsem opálená přirozeně. Mně ale opravdu stačí jen chodit po greenu při golfu a čokoládový odstín na sebe nenechá dlouho čekat," usmála se Borhyová.

"Golf je pro mě navíc velkou zábavou, které se věnuji téměř šest let, takže už jsem dosáhla určitých kvalit. To samozřejmě zvyšuje moji radost ze hry. Nedělá mi problém strávit s golfovou holí a míčkem opravdu spoustu času," podotkla Lucie.

Reklama

Související témata:

Související články

Lucie Borhyová dostává i neslušné návrhy

Mezi dopisy, které dostává nejpopulárnější žena televize Nova, vítězka čtenářské soutěže časopisu Anno Lucie Borhyová, je spousta od dívek, které...

Borhyovou pokousal pes

Bez berlí a ortézy teď Lucie Borhyová nedá ani ránu. Moderátorku večerního zpravodajství televize Nova a hlavně jejího amerického kokršpaněla Gucciho napadl...

Výběr článků

Načítám