Hlavní obsah

Johnny Depp čeká na žádost o sňatek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Hollywoodský herec Johnny Depp by si rád svou dlouholetou přítelkyní Vanessu Paradisovou vzal za ženu. Má to však háček, sličná herečka ho musí nejprve požádat o ruku.

Článek

Dvaačtyřicetiletý Depp je s Vanessou Paradisovou (32) už sedm let a spolu také mají dvě děti - šestiletou Lily-Rose a tříletého Jacka. Herec rovněž tvrdí, že už to je skoro, jako by byli manželé.

"Ve všech aspektech už jsme vlastně svoji. Máme spolu dvě děti a ona je ženou mého života. Když ale řekne 'hele, praštíme do toho', ve vteřině to udělám," uvedl Depp. "Uděláme to, když to budou po nás chtít děti nebo když děti budou dost staré na to, aby si to mohli užít spolu s námi."

Depp se prý pod čepec sám nežene i kvůli tomu, že nechce zničit krásné dívčí jméno své milé. "Je to perfektní - Vanessa Paradisová. Tak krásné. Byl bych cvok, kdybych ji poznamenal jménem Paradisová-Deppová. Tahá to za uši."

Reklama

Související témata:

Související články

Johnny Depp touží po dalších potomcích

Americký herec Johnny Depp je v manželském svazku s francouzskou modelkou, herečkou a zpěvačkou Vanessou Paradisovou neskonale šťastný a nic mu prý neschází....

Výběr článků

Načítám