Hlavní obsah

Štamgasti se pro záchranu své oblíbené hospody svlékli do naha

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Stálí zákazníci legendární hospody The Coach & Horses v londýnské čtvrti Soho odhodili na protest své svršky. Podnik má totiž převzít firma provozující řetězec hospod a lidé se bojí, že jejich špeluňka přijde o svou jedinečnou atmosféru. A tak dali najevo svůj nesouhlas zpěvem a nahotou, informoval server deníku The Sun.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Naháči zpívali ve svém oblíbeném podniku, aby o něj nepřišliVideo: AP

 
Článek

Hospoda byla založena už v roce 1847, současný provozovatel Alastair Choat ji má v nájmu od roku 2006. Evidentně se mu daří v ní udržet jejího originálního ducha, což by však teď mohlo skončit. Nájemní smlouva mu končí 23. června. Pak podnik převezme nový majitel, společnost Fuller´s, která má v současné době kolem 400 hospod, z nichž zhruba polovinu provozuje sama.

Hospoda je výjimečná mimo jiné tím, že se jedná o jediný podnik svého druhu vhodný pro vegetariány a vegany. Před měsícem ji také Choat nechal zaregistrovat jako první hospodu pro nudisty. „Je to jedinečné místo s ohromnou historií. Teď to tady ale chce Fuller´s zmodernizovat a všechno to tady zničit, proto jsme uspořádali noční pěveckou akci naháčů,“ sdělil Choat.

„Chtěla jsem podpořit hospodu a říkala jsem si, že to bude legrace. Opravdu si to užívám,“ popsala návštěvnice Maria Beadellová. Zpěvák Toni Ash s ní souhlasí: „Miluji zpěv a nahotu, proto jsem přišel.“

Na záchranu podniku vznikla rovněž petice. Tu už podepsalo přibližně 15 tisíc lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám