Hlavní obsah

Kachna si vyhlédla jezírko ve výběhu ledních medvědů, vydržela naživu jen pár vteřin

Novinky, tcs

Návštěvníci zoologické zahrady v San Diegu se minulý týden přesvědčili, že koloběh života funguje nelítostně. Jedna z kachen přistála na vodní hladině, aby si odpočinula, jenže si neuvědomila, že se pod vodou právě nachází lední medvěd.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lední medvěd chytil a sežral před zraky diváků v zoo kachnuVideo: Caters News, AP

 
Článek

Rodina McBrideových trávila 5. června dovolenou v San Diegu a jako každý rok si vyrazila do místní proslavené zoologické zahrady. Spolu s ostatními návštěvníky McBrideovi sledovali kachnu, která v poklidu dosedla na hladinu jezírka ve výběhu ledních medvědů.

Ke smůle opeřence se však pod hladinou zrovna nacházel jeden z ledních medvědů. V průzračně čisté vodě bylo možné sledovat jeho tělo, jak se blíží pod nic netušící kachnu. Návštěvníci si však byli nebezpečí, které kachně hrozí, dobře vědomi, výkřiky pobavení se mísily s výkřiky strachu. Během jednoho jediného skoku se medvědovi podařilo kachnu zakousnout.

Šelma pak si pak spokojeně vychutnávala svou nečekanou kořist. „Medvěd ještě jedl, když jsme odtamtud odcházeli,“ uvedla Amy McBrideová. Její tříleté dceři se osud kachny pranic nelíbil, Amy ovšem dodala, že jí s manželem alespoň mohli vysvětlit koloběh přírody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám