Hlavní obsah

Nová Grumpy Cat? Věčně zamračená kočka má možnou následovnici

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno pošlá internetová legenda Grumpy Cat má možná následovníka. Je jím šestiletý perský kocour Louis z Texasu, který se srovnání se svým slavnějším kolegou neubrání. Má totiž podobně zamračený a rozmrzelý výraz, přesto jeho majitelka tvrdí, že je hravý a miluje mazlení, píše server Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Perský kocour je možná nástupce Grumpy CatVideo: Caters News/@louisandmonae

 
Článek

Louis se svou slávou zatím Grumpy Cat rovnat nemůže, podle jeho nynějších fanoušků má ale na to stát se velkou hvězdou sociálních sítí.

„Je to čistokrevná perská kočka, ale lidé se často ptají, zda nemá nějakou genetickou vadu, protože má tak nezvyklý obličej. Ale je naprosto v pořádku,“ říká o svém mazlíčkovi jeho majitelka Michelle Alexisová. Dodává, že podle mnohých vypadá Louis jako starý zamračený pán. Často prý mhouří oči, což mu jen dodává na rozmrzelosti.

Ono naštvání prý podle ní může vycházet z toho, že byl Louis šikanován svou kočičí spolubydlící, mladší Monae. „Když jsme si ji pořídili, byla kotě, zatímco Louis už byl dospělý kocour. A ona ho stejně dva měsíce šikanovala. Pořád ho nějak pošťuchuje,“ konstatuje Alexisová. „Louisovi teď přezdívají nová Grumpy Cat, ale ve skutečnosti je hrozně roztomilý, šťastný a hravý. Rád se mazlí,“ uzavírá majitelka.

Grumpy Cat, vlastním jménem kocour Tardar Sauce byl bez nadsázky internetová kočičí celebrita, dost možná vůbec nejznámější kočka na světě. Své početné publikum bavil právě svým rozmrzelým výrazem, který mu dal přezdívku, a nespočtem vtipů na nejrůznější aktuální témata. V polovině května kocour pošel na komplikace spojené se zánětem močových cest. Bylo mu sedm let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám