Hlavní obsah

Kotě se motalo půl hodiny v zapnuté pračce, přežilo bez zlomeniny

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Traduje se, že kočky mají devět životů. Pokud je to pravda, tak půlročnímu kotěti z australského Launcestonu jich zbývá už jen osm. Osudným se mu málem stal úkryt v prádle, které bylo v pračce připravené k vyprání. Majitelé pračku spustili, nevěděli však, že kromě prádla se půl hodiny bude motat v bubnu i jejich domácí mazlíček.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nedlouho po zapnutí pračky začala rodina kočku pohřešovat. Hledalo se opravdu všude, Poppy však nebyla k nalezení. Až když se chystala majitelka Kim Burrová vytáhnout prádlo z pračky, objevila Poppy mokrou a vystrašenou mezi vypraným prádlem.

„Myslela jsem si nejdříve, že má zlomený vaz, ale kromě toho, že kulhala a špatně dýchala se zdála docela v pořádku,” řekla Burrová, která s Poppy okamžitě pospíchala k veterináři.

Rentgen zlomeninu neukázal

Tim Laws, který je veterinářem 32 let, uvedl, že kočka měla vodu v plicích, byla otřesená, pohmožděná a podchlazená, ale rentgen neukázal žádnou zlomeninu.

„Musela prožít muka, vlastně je to docela zázrak, že přežila, protože kromě vody ji muselo dusit i oblečení v pračce,” pokračoval veterinář.

Po absolvování infuzní terapie bylo kotě předáno zpět majitelům, kteří už zřejmě před vypráním budou kontrolovat, zda je v bubnu pračky opravdu jen špinavé prádlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám