Hlavní obsah

Slon hladově prohledával korbu pickupu, cestujícím ztuhly tváře

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někteří volně žijící sloni v Thajsku se naučili vycházet na silnice, zastavovat jedoucí auta a pak na jejich korbách hledat cokoliv dobrého k snědku. Pro řidiče sedící v kabině je to kuriózní zážitek, když ale na korbě cestují lidé, zažijí pořádný adrenalin.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Slon hledal chobotem potravu v korbě vozu, ve které seděli dva lidéVideo: AP

 
Článek

Pickup, na jehož korbě seděl s mnich a známý řidiče, vyrazil minulý pátek z trhu naložený dýněmi, banány a guave směrem ke klášteru v provincii Chachoengsao.

Potraviny měli cestující v plánu použít jako obětinu. Po cestě ale musel řidič Tongchai nečekaně zastavit. Z lesa vyšel na silnici mohutný slon a zastavil automobil před nimi. Chobotem šmejdil v nákladním prostoru, kde však k snědku nic nenašel. Svou pozornost tak obrátil k pickupu, na jehož korbě seděli dva lidé.

„Nehýbejte se, slon si jde vzít ovoce,“ křikl pobaveně řidič na své dva pasažéry. Těm ale do smíchu zjevně moc nebylo.

Zatímco známý řidiče si celý nevšední zážitek natáčel na kameru, mnich obrovské zvíře nervózně pozoroval. Poté, co slon spořádal několik balení ovoce, řidič mohl konečně šlápnout na plyn. Oběma pasažérům na korbě se ulevilo tak, že se nahlas rozesmáli. „Mnichův obličej byl k nezaplacení,“ poznamenal řidič s tím, že slon si všiml zhruba tří pytlů ovoce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám