Hlavní obsah

Zavraždili mi manžela, volala Němka na policii. Přitom chtěla jen odtáhnout auto

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie v německém Berchtesgadenu vyjížděla ve čtvrtek ráno k nahlášenému případu vraždy. Když ale dorazila na údajné místo činu, našla pouze ženu, která potřebovala, aby muži zákona odtáhli auto, které jí překáželo před garáží.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nejmenovaná žena zavolala na tísňovou linku ve čtvrtek nad ránem. Dispečeři okamžitě na místo vyslali hlídky a záchranku.

Jenže když dorazili na místo činu, zjistili, že se žádná vražda nekonala. Viditelně opilá žena pouze chtěla odtáhnout auto, které jí bránilo ve výjezdu z garáže.

„Myslela si, že když oznámí vraždu, policie se dostane na místo rychleji,“ uvedl mluvčí bavorských policistů Stefan Sonntag pro agenturu DPA.

V tom se opravdu nemýlila. Ovšem když zjistila, že bude mít problémy, opilá žena se pokusila nastoupit do svého vozu a odjet. Policisté jí zabavili klíčky a obvinili ji ze zneužití tísňové linky. Němka nyní může očekávat minimálně tučnou pokutu.

Reklama

Výběr článků

Načítám