Hlavní obsah

Instagramová hvězdička vyhodila v Torontu židle ze 45. patra na rušnou ulici

Novinky, nčs
Toronto

Teprve 19letá Kanaďanka Marcella Zoiová čelí několika obviněním za svůj těžko pochopitelný čin, při kterém ji natočili kamarádi. Z výškové budovy žena vyhodila dvě židle přímo na rušnou ulici nejlidnatějšího kanadského města. I když naštěstí nikoho nezranila, čeká ji soud, informoval server The Guardian.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Devatenáctiletá žena se nechala natočit při vyhazování dvou židlí ze 45. patra budovy, kde si společně se svými přáteli pronajala byt prostřednictvím služby Airbnb. Židle jako zázrakem netrefila žádné auto, ani člověka.

Zoiová patří k instagramové komunitě, kde také svůj čin zveřejnila. Snímky vyvolaly mezi uživateli sociální sítě okamžitou odezvu a případem se začala zabývat policie.

Ta díky veřejnosti ženu zanedlouho identifikovala a vyzvala ji, aby se sama přihlásila na policejní stanici, což Zoiová udělala.

Instagramová hvězdička, která má na sociálních sítích několik tisíc sledujících, nyní čelí hned několika obviněním, mimo jiné z výtržnictví ohrožující život.

Projevila lítost

Z vazby byla žena propuštěna na kauci dva tisíce kanadských dolarů (34 tisíc korun) a bylo ji nařízeno bydlet u vlastní matky, kde vyčká na soud. Rovněž dostala zákaz stýkat se s lidmi, kteří s ní v bytě v době incidentu byli.

Po propuštění měla žena evidentně dobrou náladu.

„Je jí líto co udělala a přála by si, aby se celá událost nikdy nestala. Pochopitelně nechtěla nikomu ublížit,” uvedl Greg Leslie, právník obviněné ženy.

Nešlo jen o žert

Mluvčí společnosti Airbnb Ben Breit sdělil, že společnost bude maximálně spolupracovat s policií a pomůže vypátrat všechny osoby s činem spojené.

K činu se vyjádřil i starosta města John Tory. „Nešlo pouze o hloupý žert. Při nezodpovědném činu mohlo dojít k zranění či dokonce smrti,” prohlásil.

Reklama

Výběr článků

Načítám