Hlavní obsah

Bezos doplatil na peprné fotky s milenkou, manželkou svého kamaráda

Novinky, tcs

Když ve středu nejbohatší muž světa spolu se svou chotí oznámili rozchod, vypadalo to, že oznámení předcházela dlouhá a klidná úvaha. Podle všeho však bylo oznámení naplánováno tak, aby vyšlo dříve, než se v tisku objeví fotografie Bezose s milenkou, dosud vdanou moderátorkou Lauren Sanchezovou, která je chotí Bezosova přítele.

Foto: Profimedia.cz

Jeff Bezos

Článek

Podle středečního oznámení, které manželé Bezosovi zveřejnili na Twitteru, mělo jít o poklidný rozvod, kdy oba zjistili, že nemohou dál jít stejnou cestou. Jak ale informoval list Daily Mail s odvoláním na bulvární deník National Inquiry, všemu zřejmě předcházela několikaměsíční aféra, kterou si nejbohatší muž planety dopřával s devětačtyřicetiletou moderátorkou a pilotkou vrtulníku Lauren Sanchezovou.

Foto: Profimedia.cz

Lauren Snachezová

Ta je o rok starší než Bezosova manželka MacKenzie.

Foto: Profimedia.cz

MacKenzie Bezosová

Celá situace je o to pikantnější, že Sanchezová je dosud manželkou Bezosova přítele, Patricka Whitesella, agenta hollywoodských hvězd Matta Damona, Chirstiana Balea, Kevina Costnera či Hugha Jackmana. Deník Enquirer uvedl, že Bezose sledoval po několik měsíců „napříč pěti státy a přes 40 tisíc mil“.

Bezos se Sanchezovou si podle deníku měli dopřávat tajná dostaveníčka ve špičkových hotelech na odlehlých místech země, kam létali Bezosovými soukromými tryskáči. Reportérům se rovněž dostaly do rukou zprávy, které si zamilovaný pár vyměňoval včetně erotických selfie, které Bezos Sanchezové posílal včetně „jedné, která je příliš nestydatá, aby šla otisknout“.

Foto: Profimedia.cz

Úvodní strana bulvárního magazínu, který slibuje velké skandální odhalení Bezosovy aféry.

Románek trvá prý už řadu měsíců

Manželství Sanchezové je v troskách už delší dobu a s Whitesellem se plánují rozvést v březnu. „Snažili se manželství spravit, ale na podzim začali oficiálně žít odděleně,“ uvedl nejmenovaný zdroj serveru Page Six.

Deník Enquirer nicméně slibuje, že přinese důkazy, že milostný románek mezi Bezosem a Sanchezovou trvá minimálně osm měsíců. Zrodil se tedy ještě v době, kdy oba manželské páry žily zdánlivě bez problémů.

Za zmínku stojí rovněž fakt, že majitel deníku David Pecker je horlivým zastáncem prezidenta Donalda Trumpa, zatímco Bezos, jemuž patří noviny Washington Post, je jedním z největších Trumpových kritiků.

Reklama

Výběr článků

Načítám