Hlavní obsah

Třídiči odpadu našli v hromadě smetí štěně, jeden z nich ho adoptoval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třídiči odpadu z hlavního uruguayského města Montevidea se minulý čtvrtek postarali o záchranu štěněte. V hromadě smetí totiž uslyšeli kňučení, a tak začali skládku pečlivě prohledávat. Nalezená fenka dostala jméno Bonita a byla adoptována jedním z jejích zachránců, napsal deník Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Třídiči odpadu našli v hromadě smetí štěněVideo: AP

 
Článek

Když nákladní vůz vysypal odpadky na skládku, z hromady smetí se začalo ozývat kňučení. Tamní pracovníci proto ihned začali pátrat, odkud zvuky pocházejí.

S překvapením všech na ně po chvíli vykouklo malé roztomilé štěně. Nebýt jejich záchrany, zvíře by se uprostřed smetí patrně udusilo.

„Slyšeli jsme vzlykání. Báli jsme se, že je tam dítě. Mezi odpadky můžete najít leccos, štěně jsme ale našli zcela poprvé,“ svěřil se Daily Mailu řidič nákladního auta Fernando Marié, který fenku následně adoptoval.

„Nikdy jsem si nemyslel, že může být někdo tak krutý, aby hodil mezi odpadky tak nádherné zvíře,“ řekl rozhněvaně. Jedním dechem ale dodal, že štěně je v dobrém zdravotním stavu a těší se z nového domova.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám