Hlavní obsah

Ponožky v sandálech nenechaly českou policii chladnou. Vrátila Slovákům úder

Novinky, tcs

Rýpanec slovenských policistů na sociální síti ohledně častého zvyku Čechů nosit v sandálech ponožky nenechal české policisty chladnými. Využili zatčení skořápkářů na Karlově mostě a toho, že někteří z nich pocházeli ze Slovenska. Připomněli, že zadržení jsou ze země, která Česko nedokázala porazit na hokejovém mistrovství světa od roku 2012.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jen dva dny trvalo, než se českým policistům nabídla příležitost vrátit úterní rýpanec jejich slovenských kolegů. Ti ve zprávě o zadržení Čecha využili ilustrační foto mužských nohou s ponožkami v sandálech. [celá zpráva]

Když se ukázalo, že čtyři ze skořápkářů zadržených na Karlově mostě pochází ze Slovenska, objevila se na facebookovém účtu české policie tato zpráva: „Kriminalisté dopadli organizovanou skupinu sedmi skořápkářů. Čtyři ze zadržených pochází ze země, která naše hokejisty v bílých ponožkách a sandálech od roku 2012 nedokázala porazit na MS v hokeji.“

„Tohle je vyhlášení války,“ okomentoval se smíchem jeden z uživatelů status. Brzy se ozvala i slovenská policie.

„Kolegovia, opatrne, lebo MS sú o rok u nás a veľmi neradi by sme vás zdržali na letisku pre neočakávané a neplánované bezpečnostné opatrenia. To by bola škoda...,“ reagovali na bolestivou sportovní připomínku muži zákona ze sousední země.

Dle komentářů je jasné, že se obě dvě strany špičkováním dobře baví a facebookoví uživatelé se nemohou dočkat, co přijde příště.

Reklama

Výběr článků

Načítám