Hlavní obsah

Pes ukradl majiteli kameru a natočil zábavné video

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fenka pitbula jménem Bonnie se postarala o internetovou senzaci. Humorné video, které nevědomky natočila poté, co svému majiteli z amerického Fort Smith v Arkansasu sebrala kameru GoPro a nadšeně pobíhala po dvorku, zaznamenalo na sociálních sítích během několika dní více než 5,5 miliónu zhlédnutí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Fena pitbula Bonnie se stala kameramankouVideo: AP

 
Článek

Bonnie byla svým nynějším majitelem zachráněna poté, co ji našel opuštěnou a hladovou. Ve své péči má přitom více psů s podobným osudem.

„Zachraňujeme psy často. Bonnie ušla dlouhou cestu a nikdy se přitom neohlížela zpět,“ svěřil se deníku Daily Mail majitel.

Na záběrech je vidět, jak fenka ve své tlamě drží pálku na stolní tenis, na níž je připevněná kamera GoPro a nadšeně pobíhá po dvorku.

Celou dobu ji při tom nahání jak majitel, tak další psi. V jednu chvíli se zdá, že Bonnie všem utekla, a tak se zastaví. Za okamžik se k ní však opět všichni vyřítí a fenka se dá znovu na úprk.

Zábavné video se stalo internetovou senzací. Ve středu jej zveřejnila facebooková stránka s názvem Big Dogs United, kde od té doby zaznamenalo více než 5,5 miliónu zhlédnutí.

Reklama

Výběr článků

Načítám