Hlavní obsah

Slovenská policie řeší záhadu ztracených řízků

– Bratislava
Právo, ivi

Kuriózní zásah absolvovaly slovenské policistky na termálním koupališti v obci Podhájska na jihu země. Manželský pár z Česka oznámil, že jim z deky zmizely řízky, které si přinesl k obědu.

Foto: Policie SR

Slovenské policistky zasahují na koupališti.

Článek

Jak oznámila slovenská policie na sociální síti, kuriózní krádež řízků se stala v době, kdy byl manželský pár v bazénu. Policie bohužel neupřesnila, jak „pátrací akce“ po českých řízcích dopadla.

Slovenská policie upozorňuje návštěvníky koupališť, aby si dávali pozor na své osobní věci. „Preventisté radili na koupališti Podhájska turistům, aby nenechávali bez dozoru mobilní telefony a doklady, aby měli své věci na očích, všímali si okolí a nespoléhali na to, že jim věci pohlídá někdo cizí,“ napsala policie na sociální síti.

Foto: Policie SR

Policistka zasahuje na parkovišti u koupaliště Podhájska.

Policie rovněž upozornila řidiče, aby si nenechávali osobní věci a doklady v zaparkovaných automobilech. „Čtyři ženy si například uložily do kufru vozu kabelky, v nichž měly doklady i peníze a chtěly je tam nechat během pobytu na koupališti. Dalšího řidiče policistky upozornily, že si nechal doklady na palubní desce. Řidič se po upozornění vrátil ke svému vozu, policistkám poděkoval a přiznal, že tam doklady zapomněl v roztržitosti,“ uvedla policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám