Hlavní obsah

Britský reportér při rozhovoru uklouzl a spadl do bazénu

Trapný okamžik má za sebou sportovní reportér Mike Bushell. Při rozhovoru s britskými plavci, kteří přivezli z nedávno konaných her Commonwealthu hned několik medailí, uklouzl a spadl do bazénu. Agentuře Reuters prozradil, že byl z medailí natolik unešený, že ztratil pojem o výšce bazénového schůdku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Reportér spadnul při natáčení do bazénuVideo: Reuters

 
Článek

Rozhovor se sportovci Sarah Vaseyovou, Adamem Peatym, Siobhan-Marie O’Connorovou, Benem Proudem a Jamesem Guyem se odehrával na okraji bazénu.

Zkušený britský reportér se v jeden okamžik odhodlal seskočit na první schůdek, přičemž hned další krok se mu stal osudným.

„Nevšiml jsem si, že je tam tak velký schod, protože jsem se celou dobu díval na ty fantastické plavce. Byl jsem unešený těmi všemi medailemi,“ svěřil se Bushell.

Hry Commonwealthu jsou mezinárodní sportovní událostí, která se koná každé čtyři roky a účastní se jí převážně sportovci ze zemí společenství Commonwealth.

Britští plavci letos v australském Gold Coast získali v konečném součtu jednu bronzovou, dvě stříbrné a čtyři zlaté medaile.

Reklama

Výběr článků

Načítám