Hlavní obsah

Zloději dobytka odváželi zvířata luxusním vozem

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud byste se už rozhodli krást dobytek, zřejmě byste si k tomu vybrali vhodné auto, patrně nákladní. Jinak na to šli uzbečtí zloději dobytka, kteří zvířata převáželi Chevroletem Malibu, aby se vyhnuli podezření. Příliš se jim to ale nepovedlo, uzbecká policie je nakonec chytila přímo při činu. Informoval o tom server BBC.

Foto: Policie Buchara

Dobytek při krádeži zažil zřejmě nejluxusnější jízdu svého života.

Článek

V posledních dnech řešila uzbecká policie množící se případy krádeže dobytka z vesnic okolo Buchary, hlavního města Uzbekistánu. Hojně se ztrácely zejména krávy a ovce. Policistům se nakonec podařilo vystopovat dva podezřelé, píše BBC s odvoláním na uzbecký server uznews.uz.

K překvapení kriminalistů používali zloději nezvyklý dopravní prostředek. Aby se vyhnuli podezření, vybraná zvířata převáželi ve voze Chevrolet Malibu.

Foto: Policie Buchara

Zloděje chytila policie přímo při činu.

Auto sice nepatří k nejdražším vozům, za luxusní by se ale rozhodně označit dalo – zejména v Uzbekistánu. General Motors mají v zemi továrnu, i přesto stojí malibu zhruba stonásobek průměrného uzbeckého platu.

Foto: Profimedia.cz

Chevrolet Malibu. Ilustrační foto

Policisté si na zloděje, kteří prý dokonce zvládli v autě převézt i mohutného býka, počkali a chytili je při činu. Výsledkem jsou pak mimo jiné i fotky, které Uzbeky pobavily. „Aspoň ta kráva vypadá šťastně,“ povzdechl si jeden ze čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám