Hlavní obsah

Řidička odjela od pumpy s hadicí v nádrži. Odnesla to obsluha i stojan

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Benzínové stanice s obsluhou mohou mít i své nevýhody. Někteří řidiči, zvláště pokud jsou nezkušení začátečníci jako v tomto případě, si totiž nemusí všimnout, že mají stále hadici zasunutou v nádrži, a vesele šlápnou na plyn. Jak to pak dopadá, ukazuje nahrávka z průmyslové kamery na čerpací stanici v čínském okrese Chan-šan.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička odjížděla od pumpy i s hadicí v nádržiVideo: AP

 
Článek

Raritní nehoda se odehrála 24. února v okrese Chan-šan v provincii An-chuej. Mladá řidička, o které server Sina hovoří jako o začátečnici, si bezstarostně hověla za volantem svého SUV, když se žena obsluhující na benzínové pumpě vydala k jejímu stojanu, aby zkontrolovala, kolik benzínu je natankováno.

Těžko říci, co přesně se řidičce honilo hlavou, ale z nějakého důvodu se rozhodla, že už má benzínu dostatek, a rozjela se. Obsluha se ještě na poslední chvíli snažila hadici z auta vyndat, ale marně.

Žena v modré kombinéze skončila na zemi a krátce po ní se zřítil i výdejní stojan. V tu chvíli si řidička uvědomila, co se stalo, zastavila a vydala se ženě na pomoc. Zaměstnankyně čerpací stanice nakonec skončila s vykloubeným ramenem v nemocnici a řidička se s vedením benzínky dohodla na vyrovnání škody.

Reklama

Výběr článků

Načítám