Hlavní obsah

Strážník pohotově chytil dítě padající ze třetího patra

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve správný čas a na správném místě se nacházeli egyptští strážníci minulou sobotu. Během rutinní hlídky si všimli pětiletého chlapce bezmocně visícího z balkónu ve třetím patře. Jakmile se pustil, jednomu z policistů se povedlo chlapce pohotově zachytit a jen díky tomu se dítěti nic vážného nestalo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista chytil dítě, které vypadlo ze 3. patraVideo: Reuters

 
Článek

Záznam incidentu, který se odehrál v egyptském městě Asijút, zveřejnilo egyptské ministerstvo zahraničí. Strážníci hlídali před bankou, když jejich pohled zabloudil k protějšímu domu. Z balkónu zde visel pětiletý chlapec.

Policisté okamžitě doběhli pod balkón. Než však stačili najít něco, co by mohlo sloužit jako záchranná plachta, chlapec se pustil. Místo, aby instinktivně uhnul, jeden ze strážníků napřáhl ruce a chlapce zachytil.

I když by bylo přesnější říci, že chlapce nechytil, ale spíše jeho pád jenom zbrzdil, malému klukovi to zřejmě zachránilo život.

Chlapec vyvázl bez zranění, policista utrpěl šrámy a pohmožděni v obličeji a krátce po incidentu byl ošetřen v nemocnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám