Hlavní obsah

První nesmělé skoky malého klokana už dojaly 25 miliónů diváků

– Alice Springs
Novinky, zkr

Manželé Barnsovi z australského Alice Springs zachránili před šesti týdny mládě klokana, jehož matku přejelo auto. Osiřelé půlroční mládě se nyní pomalu začíná učit skákat. Jeho první nejisté pokusy o to, jak se postavit na vlastní nohy, dojaly už přes 25 miliónů diváků na celém světě. Videozáznam zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Podívejte se na první roztomilé skoky malého klokánkaVideo: Caters News, AP

 
Článek

Čtyřiačtyřicetiletý Chris „Brolga“ Barns, který vede klokaní útulek, zatím nosil malého Bradleyho v látkovém vaku. Teď však přišel čas na první skoky.

„V jeho věku žijí mláďata převážně v matčině kapse a vylézají ven jen na pár minut denně. My mu také umožňujeme skákat po domě i venku, aby zesílil, ale pak se zase vrací do pytle,“ popsala Tahnee Passmore-Barnsová.

Malý Bradley vypadá na záběrech plaše, to je však jen dojem. Jeho ošetřovatelka tvrdí, že je velká osobnost. Od prvních chvil byl velmi zvědavý, vřelý a přátelský.

Barnsovi založili útulek v roce 2010 a v současnosti se starají o padesátku klokanů. Přesto, že už oba manželé viděli stovky mláďat, jak se učí skákat, pokaždé je to podle Barnsové velmi emotivní.

Reklama

Výběr článků

Načítám