Hlavní obsah

Řidič táhl na dálnici přívěs bez kol, z něhož létaly jiskry. Nahánění policisty ignoroval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatické záběry z policejního auta zachytily, jak policisté v australském Queenslandu v polovině ledna nahánějí řidiče picku-pu, z jehož přívěsu létají jiskry. Jak je na videu viditelné, řidiče policejní pronásledování nijak zvlášť nerozhodilo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Řidič na dálnici táhl přívěs bez kol, z něhož létaly jiskry. Nedbal ani nahánění policistůVideo: Reuters

 
Článek

Incident se odehrál 18. ledna na dálnici nedaleko australského města Miriam Vale. Policisté byli v brzkých ranních hodinách informováni, že místem projíždí vozidlo s přívěsem, z něhož létají jiskry.

Jak je na záběrech viditelné, jiskry a plameny se táhly po celé dálnici. Když policisté na vozidlo narazili, ihned se otočili a začali je pronásledovat. Řidič je však ignoroval a pokračoval v jízdě.

Podle tamní policie přívěs nedisponoval žádnými koly a devětačtyřicetiletý řidič s ním na dálnici urazil zhruba 20 kilometrů. Poté zastavil u krajnice. Svým počínáním údajně způsobil v okolních keřích několik menších požárů.

Reklama

Výběr článků

Načítám