Hlavní obsah

Neznámý Santa házel lidem do schránky obálky s padesátilibrovými bankovkami

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé několika ulic v britském městě Walsall se na Boží hod dočkali poměrně velkého překvapení. Ráno totiž nalezli ve svých poštovních schránkách dárek od neznámého Santy v podobě padesátilibrových bankovek. Lidé teď chtějí neznámého dárce vypátrat, aby mu mohli poděkovat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Obálkami bylo obdarováno prý kolem šedesátky domů. Jednou z těch, která přání od neznámého dobrodince našla byla šestadvacetiletá Kirsty Tapperová, která pracuje v místní nemocnici.

„Ani jsem se necítila příliš svátečně, protože jsem skončila jednu směnu a čekala mě další. Ale tohle mou náladu změnilo,“ sdělila Kirsty deníku The Sun, která obdržela obálkou s bankovkou v hodnotě 50 liber (zhruba 1500 korun). Někteří její sousedé dostali dokonce dárek dvojnásobný.

Ve všech obálkách byl připojen stručný vzkaz: „Ježíš vás miluje“. Obyvatelé z okolí ulice Linden Close teď chtějí neznámého dobrodince nalézt a poděkovat mu. Stopu už mají, jeden ze sousedů totiž zahlédl muže, kterého popsal jako Jamajčana, jak o štědrovečerní půlnoci strká v okolí dopisy do schránek.

Související témata:

Výběr článků

Načítám