Hlavní obsah

Muž požádal dívku o ruku na obřím praku. Než stihla říct ano, vystřelila je atrakce do vzduchu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud některé ženy přivede žádost o roku do stavu, ve kterém se jako by vznášejí, pak Fallon Worthová z Floridy zažívala uprostřed října trochu silnější okamžiky. Než stihla říci své „ano”, obří prak ji v zábavním parku v Orlandu vystřelil sto metrů do vzduchu. Navzdory tomu, že podobné atrakce dívka k smrti nesnáší, k sňatku nakonec svolila.

Mladík požádal přítelkyni o ruku na adrenalinové atrakciVideo: Novinky/AP

 
Článek

Proč se Michael Garcia rozhodl požádat svou přítelkyni, se kterou chodil dva a půl roku, o ruku zrovna na jedné z nejadrenalinovějších atrakcí světa, zůstává záhadou. Fallon totiž podobné atrakce opravdu nesnáší.

„Nedávno jsme byli v Orlandu navštívit rodinu a přesvědčil jsem ji nakonec, že se mnou na tuhle atrakci zajde,“ svěřil se Michael agentuře Caters TV. Michaelovi už jen zbývalo domluvit se s obsluhou atrakce na přesném načasování. To stihl, když šla Fallon navštívit toalety.

„Bál jsem se, že na poslední chvíli vycouvá,“ přiznal Michael. Fallon se nakonec do sedačky posadila, jenže v tu chvíli začala panikařit. Slova o tom, že je láskou Michaelova života, tak vůbec nevnímala. Podívala se na něj až v okamžiku, kdy jí nabídl prsten. Krátce nato už byli oba vystřeleni do více než stometrové výšky.

„Nebál jsem se, že mi řekne ne. Ale myslel jsem, že mi pořádně namlátí,“ svěřil se Michael. Poté, co oba byli opět zpět bezpečně na zemi, Michael požádal svou přítelkyni ještě jednou. „Byla šťastná. I proto, že to přežila bez úhony,“ smál se Michael a dodal, že svatbu plánují přesně na roční výročí jejich zasnoubení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám