Hlavní obsah

Policisté v Thajsku naháněli prchajícího motocyklistu, ten jim zmizel v kukuřičném poli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Scéna jako z akčního filmu se odehrála v sobotu v oblasti thajského města Pathum Thani. Dvojice policistů na motorce naháněla ve vysoké rychlosti ujíždějícího motocyklistu. Ačkoliv se zdálo, že provinilce mají na dosah, muž sesedl z motorky a zmizel v kukuřičném poli. Dramatické záběry poskytla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie honila motorkáře, ten jim nakonec zmizel v kukuřičném poliVideo: AP

 
Článek

Agentura AP tvrdí, že se jednalo o zloděje, kterého zahlédl policista Mark Theerapat jedoucí na motorce spolu s kolegou Teeradonem Saardem poblíž města Pathum Thani. Podle policistů muž odmítl zastavit a pokračoval v jízdě, a tak jej začali pronásledovat.

Záběry z nahánění, při kterém zúčastnění chvílemi dosahovali rychlosti přes 140 kilometrů za hodinu, zachytila kamera připevněná na policistově helmě. S vidinou jednoduššího úprku vjel pachatel dokonce i do protisměru. Na videu je tak viditelné, jak policisté zběsile mávají na protijedoucí auta, aby odjela ke krajnici.

Chvíli se zdálo, že policejní motorka s obsahem motoru 125 kubických centimetrů vezoucí dvě osoby na ujíždějícího muže nestačí, honičky se však nakonec zúčastnilo i pět projíždějících vojenských vozů, které mu únik značně znesnadnily. Vytrvalý pachatel se ale nevzdal a po chvíli odhodil motocykl a zmizel do kukuřičného pole.

Theerapat uvedl, že policisté oblast zajistili, muže však prý nenalezli. „Dnes měl šťastný den, příště ho však budeme mít my. Udělali jsme vše, abychom ho chytili, měli jsme ale smůlu. Motorku nyní zkoumáme, abychom ji následně použili jako potřebný důkaz při vyšetřování,“ uzavřel policista.

Reklama

Výběr článků

Načítám