Hlavní obsah

Nejkrásnější dívkou Česka je Michaela Habáňová ze Zlína

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V Brně v sobotu proběhlo finále soutěže krásy Česká Miss, ze kterého jako vítězka vzešla jednadvacetiletá Michaela Habáňová ze Zlína. Druhá se umístila a titul Česká Miss Earth získala Iva Uchytilová a třetí příčku s titulem Česká Miss Supranational obsadila Tereza Vlčková.

Michaela Habáňová je Českou Miss 2017Video: Novinky

 
Článek

„Jsem moc ráda, že jsem toto ocenění získala. Potřebuji všechno ještě vstřebat,“ podělila se o své první pocity po nasazení korunky s Novinkami Habáňová.

Nejkrásnější dívka Česka si svou figuru vypracovala při sportu. „Odmalička dělám krasobruslení, to dělám velmi ráda. Ráda se vracím na svůj rodný stadion,“ uvedla zlínská rodačka.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Novou Českou Miss pro rok 2017 se stala 23. září 21letá studentka Michaela Habáňová (na snímku) ze Zlína.

Do hlasování se zapojila jak porota, tak veřejnost, a vybíraly z celkem dvanácti dívek.

Ty se tradičně předvedly v několika soutěžních disciplínách jako módní přehlídka národních kostýmů různých návrhářů, promenáda ve spodním prádle, nechyběla přehlídka společenských šatů.

Vedle tří obvyklých titulů se rozdaly také doprovodné. Titul Česká Miss Survival pro dívku, jež nejlépe zvládla kurz přežití, který finalistky v rámci soutěže absolvovaly, připadl Markétě Matoušové. Českou Miss Online se stala Michaela Habáňová. Jednu z cen od partnerů soutěže si odnesla také Petra Mácová.

Večerem diváky provedl Petr Říbal.

Foto: Petra Odrazilová

Michaela Habáňová je Českou Miss 2017

Foto: Petra Odrazilová

Iva Uchytilová

Foto: Petra Odrazilová

Tereza Vlčková

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám